China Lights Night Run Emmen

China Lights Night Run Emmen

Als organisator van diverse hardloopevenementen zijn wij door de organisatie van het China Lights Festival gevraagd een run te organiseren. Vol enthousiasme zijn wij deze uitdaging aangegaan! Hierbij presenteren wij jou dan ook vol trots de China Lights Night Run Emmen!

 

Unieke karakter

De China Lights Night Run Emmen is in allerlei opzichten uniek. Denk alleen al aan het tijdstip; nadat alle bezoekers van het China Lights Festival vertrokken zijn, mag jij tussen 22.45 en 0.15 uur een lekker rondje rennen door het Renzenpark. Hierdoor wordt de China Lights Night Run écht een Night Run! Al rennend geniet jij van de verlichte kunstwerken. Dat is toch supergaaf?!

 

De afstand; 5 kilometer

Het tijdstip en het rennen langs de verlichte kunstwerken maakt deze run op zich al uniek, maar wat deze run verder uniek maakt is dat jij zelf mag bepalen waar jij gaat starten. Dat betekent dus dat jij ergens in Emmen gaat starten om vervolgens in de richting van het Renzenpark te rennen. Hier ren jij vervolgens 1 of meerdere rondjes over de route van het China Lights Festival, langs de verlichte kunstwerken. Deze route is ongeveer 1 kilometer, zie afbeelding.

 

 

Eerste editie China Lights Night Run Emmen uitgesteld tot 2022

Het uitgangspunt was om in januari, februari en maart 2021 de eerste editie van de China Lights Night Run Emmen te organiseren. Helaas hebben wij door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 besloten om de eerste editie uit te stellen naar 2022. Eind 2021 informeren wij jullie graag verder over de eerste editie. 

 

Vragen?

Stuur gerust een mail naar info@stichtingmm4.nl Wij doen ons uiterste best om jouw vragen binnen 3 á 4 werkdagen te beantwoorden.

 

Met een sportieve groet,

 

Richard en Dennis

MM4 Events

Organisator China Lights Night Run