China Lights Night Run Emmen

China Lights Night Run Emmen

Als organisator van onder andere de 4 Mijl van Emmen zijn wij enige tijd geleden door de organisatie van het China Lights Festival gevraagd een run te organiseren. Vol enthousiasme zijn wij deze uitdaging aangegaan! Hierbij presenteren wij jou dan ook vol trots de China Lights Night Run Emmen!

 

Unieke karakter

De China Lights Night Run Emmen is in allerlei opzichten uniek. Denk alleen al aan het tijdstip; nadat alle bezoekers van het China Lights Festival vertrokken zijn, mag jij tussen 22.45 en 0.15 uur een lekker rondje rennen door het Renzenpark. Hierdoor wordt de China Lights Night Run écht een Night Run! Al rennend geniet jij van de verlichte kunstwerken. Dat is toch supergaaf?!

 

De afstand; 5 kilometer

Het tijdstip en het rennen langs de verlichte kunstwerken maakt deze run op zich al uniek, maar wat deze run verder uniek maakt is dat jij zelf mag bepalen waar jij gaat starten. Dat betekent dus dat jij ergens in Emmen gaat starten om vervolgens in de richting van het Renzenpark te rennen. Hier ren jij vervolgens 1 of meerdere rondjes over de route van het China Lights Festival, langs de verlichte kunstwerken. Deze route is ongeveer 1 kilometer, zie afbeelding.

 

 

Data China Lights Nights Run Emmen

In overeenstemming met de organisatie van het China Lights Festival mag jij op een van onderstaande vrijdagavonden deelnemen. Bij jouw inschrijving kies jij op welke van deze vrijdagavonden jij wilt gaan lopen. Maar let op! Per avond is er plek voor maximaal 50 deelnemers. Na afloop van jouw run ontvang jij bij de finish natuurlijk jouw welverdiende medaille. Op een van onderstaande vrijdagavonden mag jij deelnemen:

  • 29 januari
  • 5 februari
  • 26 februari
  • 12 maart
  • 26 maart

 

 

Start inschrijving uitgesteld!

Op donderdagavond 15 oktober zou om 20.00 uur de inschrijving starten van de eerste editie van de China Lights Night Run Emmen. Maar naar aanleiding van de door ons kabinet aangekondigde maatregelen op 13/10 zijn wij van mening dat het momenteel niet passend is om te starten met de inschrijving. Via onze site en social media accounts blijven we jullie informeren over de ontwikkelingen. Blijf intussen lekker in beweging (check site RIVM voor do’s & dont’s) en blijf gezond!

(Deze eerste editie biedt plek aan slechts 250 hardlopers! Maar, op=op! Zodra 250 mensen zijn ingeschreven sluit de inschrijving. De link naar de website waar je de link naar de inschrijving kunt vinden, verschijnt hier binnenkort.)

 

Wat krijg jij zoal bij jouw inschrijving……

  • Digitale Goodiebag met gave acties
  • Gebruik van de China Lights Nights Run Emmen app met GPS tracking (communiceert ook met apps als bijv. Strava, Polar en Suunto)
  • Live tracking (ook voor jouw supporters)
  • Jouw tijd/uitslag op de uitslagenpagina + klassement
  • Gave medaille + finish certificaat

Voor deze exclusieve en unieke run waar slechts 250 deelnemers aan mee kunnen doen, betaal jij slechts € 15,-.

 

Bewijs van inschrijving

Zodra jij bent ingeschreven ontvang jij een bewijs van inschrijving met waardevolle informatie. Helaas komt deze mail vaak terecht in de spam. Check dus ook die inbox zodra jij je hebt ingeschreven.

 

Deelnemersinformatie

Uiterlijk op de vrijdag waarvoor jij je hebt ingeschreven ontvang jij nog een mail met daarin onder andere een link naar de app. Helaas komt deze mail vaak terecht in de spam. Check dus ook die inbox.

 

 

Vragen?

Stuur gerust een mail naar info@stichtingmm4.nl Wij doen ons uiterste best om jouw vragen binnen 3 á 4 werkdagen te beantwoorden.

 

Met een sportieve groet,

 

Richard en Dennis

MM4 Events

Organisator China Lights Night Run