Nieuwjaarsduik MM4 Events 2022

Ondernul is het nieuwe winterevent van Emmen.

'Welkom. In ons prachtige Emmen. In magisch Drenthe. De zomer is allang voorbij en de herfst laat inmiddels zijn mooiste kleuren zien. De dagen worden steeds korter en de nachten langer. Dat betekent maar één ding. De winter is in aantocht. De gezelligste periode doet zijn intrede en brengt licht in de duisternis! Koud dat wordt het wel, want we gaan Ondernul.

Gezamenlijk gaan wij een donkere periode, inspirerend, leerzaam maar bovenal gezellig maken. Tijdens Ondernul wordt de binnenstad van Emmen het decor van uiteenlopende installaties en activiteiten. Jong en oud kan er op ieder moment terecht ter leering ende vermaeck, om ergens aan deel te nemen of gewoon een wandelingetje te maken. Een wandeling vol verrassingen, dat wel.

Nieuwsgierig geworden? Volg ons dan op @emmenondernul, instagram @emmenondernul of neem een kijkje op onze website. www.emmen-ondernul.nl' 

Tijdens het nieuwe winterevent van Emmen organiseert MM4 Events de Nieuwjaarsduik MM4 Events. Deze nieuwjaarsduik gaat plaatsvinden bij Parc Sandur in Emmen. Blijf ons volgens via onze website en social media en blijf op de hoogte.