Nieuws

HONDSRUG MARATHON 2021

Op dit moment zijn wij drukdoende met het realiseren van een unieke en kleinschalige marathon, misschien wel de meest unieke van Nederland!   

De Hondsrug marathon loopt op 30 mei 2021 van Drouwen dwars door Drenthe naar Drouwen. Het parcours gaat over verharde wegen helemaal over de Hondsrug. Het parcours is iets pittiger dan de meeste vlakke marathons. De route daarentegen gaat door de schitterende natuur van het Drentse landschap met geweldige uitzichten en pittoreske dorpjes. 

Er is plek voor maximaal 100 personen. Marathon of duo marathon. 

Reserveer deze datum alvast in je agenda en volg ons via facebook, Hondsrug Marathon of MM4 Events. 

Halverwege mei 2020 geven wij de volledige informatie. 

 

HONDSRUG FOREST RUN 2020

Eind april kom het kabinet met een Corona-update. Wij verwachten dan ook meer te horen over wat er gebeuren gaat met de evenementen in 2020. Op dit moment weten wij niet of en zo ja, welke invloed dit gaat hebben op de Hondsrug Forest Run in november. 

Blijf gezond en wij gaan er vooralsnog vanuit dat wij jou aan de start van de Hondsrug Forest Run zien op 1 november in de Drentse Emmerdennen. 

 

PENTATLON 

Op dit moment zijn wij de 2e editie van de Pentatlon aan het verkennen en voorbereiden. Wij verwachten de 2e editie eind 2021 of begin 2022 te gaan organiseren. Wij verwachten medio september 2020 het definitieve programma te kunnen presenteren. Uiteraard kun je via onze website al inschrijven en beginnen met fundraisen.  

 

INTERSPORT BOLS 4 MIJL VAN EMMEN 2021

Vanaf 8 november kun jij je weer inschrijven voor de 4 Mijl van Emmen. Vanaf september 2020 geven wij meer informatie over de eerst volgende editie, de route en de verschillende afstanden. 

 

LADIES NIGHT RUN EMMEN 

De eerst volgende Ladies Night Run van Emmen is op vrijdag 2 juli 2021. Op 14 februari kun jij je inschrijven voor dit geweldige evenement.