Over ons

Evenementen 

Meerdere keren per jaar organiseren wij sportevents waarbij kwaliteit voorop staat. Volwaardige evenementen met het nodige entertainment; Lekker eten en drinken in een gezellige en sfeervolle ambiance. Tijdens onze evenementen lopen de deelnemers door Emmen stad, De Drentse bossen, de Hondsrug of Thessaloniki in Griekenland.

Primaire doel

Is het organiseren van kwalitatieve hardloopevenementen. Het secundaire doel is het bevorderen van de gezondheid en gerechtigheid, waarbij mens en natuur centraal staan. MM4 Events heeft zich verbonden aan diverse goede doelen. Wij willen waarde toevoegen voor de deelnemers, sponsors, betrokkenen, omgeving mens en natuur. 

Verantwoording

Transparantie staat voorop. Tijdens elk evenement doneren wij minimaal 1,- per inschrijving aan het gekoppelde goede doel. Voor sommige evenementen is dit zelfs 2,- euro.  Hiernaast organiseren wij acties op het gebied van fundraisen. In 2019 hebben wij bijna 40.000,- euro opgehaald voor de verschillende goede doelen. 

Ook voor het fundraisen kiezen wij voor kwalitatieve programma's. Wij geloven wanneer je investeert je uiteindelijk ook meer genereerd. Van elke 1,- gaat minimaal 0,70 euro direct naar het goede doel en indirect 0,15 euro. Denk hierbij aan het promoten van goede doelen. 0,15 euro gaat naar bank en beheerkosten. 

Partners 

Onze partners zijn bedrijven en organisaties die excelleren in hun vakgebied. Zo werkt één van hen voor Disney XD en Trust en wordt ons systeem voor de tijdsregistratie ook gebruikt bij de marathon van New York. Onze partners zijn zowel lokaal, regionaal als internationaal actief. Samen met onze partners, vrijwilligers en sponsors zijn wij in staat om onze evenementen jaar op jaar te organiseren.

Toegevoegde waarde

Dit proberen wij te brengen door goede doelen te koppelen aan onze evenementen. Met de 4 Mijl van Emmen en de Pentatlon ondersteunen wij A21. Tijdens de Hondsrug Forest Run dragen wij bij aan de natuur en ondersteunen wij Staatsbosbeheer. Met de Ladies Night Run Emmen strijden wij tegen borstkanker en ondersteunen wij Pink Ribbon. MM4 Events is een beweging die aanzet tot bewegen. Bewegen voor jezelf en anderen!

Meedoen is meemaken.