Over MM4

Evenementen 

Vier keer per jaar organiseren wij sportevents waarbij kwaliteit voorop staat. Voorwaardige evenementen met het nodige entertainment; Lekker eten en drinken in een gezellige en sfeervolle ambiance. Tijdens onze evenementen lopen de deelnemers door Emmen stad, De Drentse bossen of Thessaloniki in Griekenland.

Partners 

Onze partners zijn bedrijven en organisaties die excelleren in hun vakgebied. Zo werkt één van hen voor Disney XD en Trust en wordt ons systeem voor de tijdsregistratie ook gebruikt bij de marathon van New York. Onze partners zijn zowel lokaal, regionaal als internationaal actief. Samen met onze partners, vrijwilligers en sponsors zijn wij in staat om onze evenementen jaar op jaar te organiseren.

Toegevoegde waarde

Dit proberen wij te brengen door goede doelen te koppelen aan onze evenementen. Met de 4 Mijl van Emmen en de Pentatlon ondersteunen wij A21. Tijdens de Hondsrug Forest Run dragen wij bij aan de natuur en ondersteunen wij Staatsbosbeheer. Met de Ladies Night Run Emmen strijden wij tegen borstkanker en ondersteunen wij Pink Ribbon. MM4 Events is een beweging die aanzet tot bewegen. Bewegen voor jezelf en anderen!

Meedoen is meemaken.