Stichting MM4

Stichting MM4

De organisatoren, Dennis Blaak en Richard Klein besloten in 2014 om zich in te zetten voor A21. Een organisatie die zich inzet tegen mensenhandel. De organisatoren liepen in mei 2016 een halve marathon in Bulgarije. Hierdoor ontstond de gedachte om iets te organiseren voor gerechtigheid. Zo is de gerechtigheidsrun van Nederland ontstaan: de 4 Mijl van Emmen. 

Al snel volgde de evenementen: De Hondsrug Forest Run, de Ladies Night Run Emmen en de Pentatlon. Deelname aan deze evenementen is tevens strijden voor mens, natuur en gerechtigheid. Dat is toch geweldig?! Stichting MM4 "handelende onder de naam MM4 EVENTS" bevordert een gezonde bewuste en actieve samenleving. Dit doen we door mensen en bedrijven via aansprekende sportevenementen te enthousiasmeren om te gaan hardlopen. Plezier en persoonlijke topprestaties gaan daarbij in hand in hand. 

Doel

Ons primaire doel is het organiseren van kwalitatieve hardloopevenementen. Het secundaire doel is het bevorderen van de gerechtigheid waarbij mens en natuur centraal staan. MM4 Events heeft zich verbonden aan drie goede doelen-organisaties. Te weten: A21, Pink Ribbon en Staatsbosbeheer. Wij willen waarde toevoegen aan onze omgeving, de stad, onze partners de mens en natuur. 

Voor het goede doel

Transparantie staat voorop. Tijdens elk evenement doneren wij € 2,- aan het gekoppelde goede doel. In 2018 resulteerde dit tot een totaalbedrag van ongeveer € 15.000,- 

Hiernaast fungeren wij als fundraiser. Ook voor de fundraise programma's kiezen wij voor kwaliteit. wij geloven dat wanneer je investeert je uiteindelijk ook meer genereerd voor het goede doel. Van elke € 1,- gaat minimaal € 0,70 direct naar het goede doel, € 0,15 gaat indirect naar het goede doel: promotie van het goede doel en haar activiteiten en € 0,15 gaat naar beheerkosten.